Vælg en side

BI TIL MS DYNAMICS NAV & AX

Basic Analyzer er en hurtig,let og fleksibel Business Intelligence løsning til Microsoft Dynamics ERP suite (MS NAV, AX og C5).
Løsningen er installeret og klar til brug på 1-3 timer, og du får straks adgang til interessant ny viden om dine data lige efter installation.

Med Basic Analyzer til MS NAV og AX kan du lave analyser af dine data på tværs af regnskabsår og regnskaber, incl. evt. konsolidering af flere regnskaber. Du kan også se indekstal for valgfrie perioder i forhold til budgetter og sidste år og hurtigt kontrollere salg, indkøb og finans, samt let rapportere til din bank eller bestyrelse.

Når Basic Analyzer er installeret, kan du også med det samme kontrollere kvaliteten af dine stamdata, finde huller og dubletter og få rettet fejl og mangler.

Basic Analyzer tilgår alle dine data i MS Dynamics, og du har ubegrænsede muligheder for selv at udvikle nye rapporter, grafer og dashboards uden brug af dyre konsulenter, og derved slippe af med den store ’skov’ af Excel ark, og kedelige rapporter.

Startpakken indeholder en lang række grafer, rapporter og dashboards til bl. a. salgsstatistik, som giver hurtigt overblik og skabeloner til finansrapportering med integration til Excel.

Kontakt os eller book et møde

Share This