Vælg en side

Løsninger fra Basic View

Den intuitive tilgang er helt central: og med vores løsninger er du kun få minuter væk fra  tabeller, grafer og rapporter med vigtig information om din virksomhed.

Klik og forstå

Kernen i Basic View er en fantastisk ’motor’ der kan håndtere og visualisere ekstremt store datamængder ved at ’zoome’ ind på udvalgte data og øjeblikketligt genberegne alle relevante formler og dermed giver dig en unik mulighed for hurtigt og let at lave ad-hoc analyser og få indsigt i dine data på en helt ny måde.
‘Motoren’ er programmet InfoZoom, et tysk udviklet Business Intelligence værktøj til dataanalyse og visualisering hvor du selv hurtigt kan lave nye analyser og rapporter, samt integrere/eksportere til Excel.

InfoZoom kan bedst karakteriseres som ‘Excel på steroider’, og modsat Excel så klarer InfoZoom snildt millioner af linier og hundredevis af dimensioner – de tyske udviklere fra Fraunhofer instituttet har nemlig taget deres viden fra .mp3 standarden med sig og laver effektiv og hurtig komprimering af data. Du kan også let tilgå en lang række datakilder (MS SQL, csv filer, excel filer mm.) så din BI løsning bliver brugbar ligegyldig hvor du har gemt dine data.

Grafer, og diagrammer

En BI løsning med InfoZoom som Business Intelligence værktøj gør også avancerede rapporter og grafer til en leg – du vælger hvilke data du vil have vist og trykker på en knap. Når du derefter ’zoomer’ ind i dine data vil rapporter og grafer automatisk opdateres, og hvis du vil have det over i excel kan det også gøres ved tryk på en knap og også således at zoom funktionen opdaterer dine Exceldata!

Ubegrænsede anvendelsesområder

Økonomi og controlling

Infozoom er oplagt som et stærkt værktøj til økonomisk opfølgning og som ad hoc analyse/rapport værktøj

Salg/service

Kontroller hurtigt og let dine salgstal, sammelign perioder, kunder m.m samt lav opfølgning på service sager m.m.

HR Personale

Kontroller kvaliteten af persondata, få overblik over kvalifikationer, certificeringer, løn, timeforbrug m.m.

Kontakt os eller book et møde

Share This